Radera ditt konto
Skriv e-postadressen du loggar in med. Vi skickar en länk för att bekräfta att du vill radera kontot, med allt som raderas och allt som sparas.
När du är inloggad, i appen eller på webben, kan du också göra det under ”Mitt konto” > ”Mina uppgifter” > ”Radera mitt konto”.